Tutustu blogiimme

Blogi

 • 26.01.2016
  Yrittäjä esittäytyy: Jani Helin

  Miksi ryhdyit yrittäjäksi?

  Koen että yrittäjänä minulla on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Pystyn helpommin tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisempaa palvelua, kun voin samalla käynnillä suorittaa tilatun työn ja myös tarjota mahdollisesti tarpeellisia lisäpalveluja. Olen toiminut sähköasentajana yli 12 vuotta ja kokemusta on kertynyt valtavasti monista erityyppisistä työkohteista. Näihin vuosiin on myös mahtunut monenlaisia työnantajia, joilta olen saanut arvokasta oppia, kuinka eri tavoin sähköurakoitsijana voi toimia. Yrittäjänä toimiminen vaatii myös asiakaspalvelun osaamista. Tässä olen luonteeni puolesta kuin kala vedessä. Kohtaan asiakkaani aina asiaankuuluvalla arvokkuudella, heidän tyytyväisyytensä palveluuni on paras käyntikortti uusille potentiaalisille asiakkaille.

  Miksi liityit Sähkömestarit-tiimiin?

  Tutustuttuani Kodin Sähkömestarit-toimintamalliin, tulin siihen tulokseen, että tämä olisi juuri sellainen ”selkänoja” yrittäjyyden alkuun, jota olin kaivannut. Urani varrella olin joitakin kertoja miettinyt yrittäjyyttä, mutta ajatellut sen vaativan paljon sellaista erityisosaamista johon tarvitsisin lisäkoulutusta. Kodin Sähkömestarit kouluttaa yrittäjänsä noudattamaan erityisiä laatuvaatimuksia, tietysti sähköalan standardien mukaisesti, mutta myös ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Kodin Sähkömestarit-ketjulla on potentiaalia kasvaa valtakunnallisesti vahvaksi brändiksi ja todelliseksi laatukäsitteeksi ammattitaitoisten yrittäjiensä kanssa.

  Millaisia vahvuuksia sinulla on ihmisenä ja sähköalan ammattilaisena?

  Olen ihmisenä helposti lähestyttävä ja osaan ottaa myös asiakkaan näkökulman huomioon jo työn suunnitteluvaiheessa. Sähköalalla pitkään toimineena osaan nähdä asiakkaan palvelun tarpeen ja pystyn ehdottamaan hyödyllisiä ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin, joita saattaa tulla esille työkohteessa ja joita asiakas ei välttämättä olisi edes tiedostanut tilatessaan palvelua. Näin ollen asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua joka johtaa yleensä energiatehokkuuden ja/tai paloturvallisuuden lisääntymiseen. Kokemukseni kautta pystyn tarjoamaan asiakkailleni monipuolista osaamista kiinteistöjen sähkötekniikan eri osa-alueilla, mm. monihälytys, taloautomaatio ja tietoliikenneverkot.

  Mitä hyötyjä näet yhteistyössä?

  Kodin Sähkömestarit-ketjun yhteinen tavoite on erottua massasta pitämällä työn laatu korkealla ja työtavat turvallisina. Jos joskus tarvitsen lisäkäsiä omassa työkohteessani, tiedän että saman ketjun yrittäjät ovat sitoutuneet noudattamaan samoja laatukriteerejä kuin itse, joten heitä on helpompi lähestyä yhteistyön merkeissä. Yhteistyötä toki tehdään myös muiden luotettavien rakennusalan ammattilaisten kanssa, jolloin pystymme suosittelemaan asiakkaalle tarpeen mukaan esimerkiksi putkiurakoitsijaa.

  Lue lisää

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!