Sähkösuunnitelmat alan ammattilaisilta

Sähköasennukset vaativat aina pätevät suunnitelmat. Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen seudulla toimiva Kodin Sähkömestarit palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla erilaisissa sähköalan suunnittelu- ja piirustustöissä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus erikokoisten kiinteistöjen sähkösuunnittelusta. Pieniin korjaustöihin riittää asiantuntevan sähköasentajan tekemä sähkösuunnitelma, mutta omakotitalon, taloyhtiön tai yrityskiinteistön sähkötyöt kannattaa suunnitella yksityiskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Kunnon suunnitelmat säästävät rahaa

Huolellisesti laaditut sähkösuunnitelmat säästävät rahaa ja aikaa. Tarkassa sähkösuunnitelmassa jokainen työvaihe on budjetoitu ja aikataulutettu, laatuvalinnat on tehty harkiten ja asennustehtäviin etsitty pätevät urakoitsijat. Tarkka sähkösuunnitelma maksaa noin 1 % uudisrakennuksen kokonaiskustannuksista. Oikein tehty sähkösuunnitelma laskee kuitenkin lopulta sähköurakan kokonaiskustannuksia jopa 20 %. Toimivat sähköratkaisut nostavat myös kiinteistön arvoa ja tuovat säästöjä koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Koko sähköurakka hallinnassa

Sähkösuunnitelman ansiosta lopputulos vastaa odotuksia ja sähkötöissä huomioidaan myös kiinteistön käyttäjien tulevat tarpeet. Sähköratkaisujen onkin oltava joustavia, jotta päivitystyöt onnistuvat vuosienkin kuluttua. Sähkösuunnittelija kannattaa pyytää mukaan keskusteluun mahdollisimman varhain, jopa ennen rakennusluvan saamista. Suunnittelijan asiantuntemus on avuksi myös sähköremonteissa. Tutustu myös Kodin Sähkömestarit sähköasennuspalveluihin!

Sähkösuunnitelma sisältää esimerkiksi:

  • kustannusarvion ja aikataulut
  • hankintarajojen määrittelyn
  • sähköselostuksen ja toteutuspiirustusten laadinnan (CADS- suunnitteluohjelmalla)
  • urakkatarjouspyyntöasiakirjat
  • urakoitsijan tai sähköasentajien valinnan
  • käyttöpiirustusten ja muiden asiakirjojen laadinnan
  • huoltokirjan kokoamisen
  • osallistumisen työmaakokouksiin ja työmaan valvontaan
  • osallistumisen käyttöönottotarkastuksiin
  • yhteiset säännöt tilaajalle, urakoitsijalle ja sähköasentajille

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!