Kotitalouksien sähkötyöt Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen seudulla

Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva Kodin Sähkömestarit on nimensä mukaisesti suomalaisten kotien luotettu sähköasentaja. Tunnemme vanhojen talojen sähkötyöt ja niiden erikoispiirteet sekä uudisrakennusten nykyvaatimukset ja uusimmat asennustavat. Jokaisessa urakassa tärkein tavoitteemme on luoda kotiin viihtyisä ja toimiva kokonaisuus. Hyvin tehdyt sähkötyöt eivät tee numeroa itsestään, vaan ratkaisut ovat helppoja ja luontevia käyttää. Toimiva sähköistys parantaa asumismukavuutta ja palvelee jokaista asukasta nyt ja vuosien päästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suuret sähkölaskut saavat kyytiä!

Kutsu paikalle sähköalan ammattilainen, niin hän kartoittaa kodin sähkötilanteen ja kertoo, miten luoda entistä viihtyisämpi, energiatehokkaampi ja turvallisempi koti. Etsimme parhaat ratkaisut, joissa asukkaiden toiveet ja budjetti yhdistyvät alan turvallisuussäädöksiin.

Apua rakentajille ja remontoijille

Sähkömestarit kannattaa pyytää apuun jo uudisrakennuksen suunnitteluvaiheessa. Teemme kattavat sähkösuunnitelmat, jotka säästävät lopulta rahaa. Kauttamme voit hankkia myös kaikki kiinteistön sähkötarvikkeet, kuten työmaakeskuksen, jota tarvitaan työmaan alusta alkaen. Olemme etsimäsi firma myös silloin, kun haluat huoltaa talosi sähkölaitteita tai uusia esimerkiksi lämmitys-, valaistus-, turva-, tai tietoliikennejärjestelmän.

Lue myös sähkösuunnittelupalveluistamme tai ota suoraan yhteyttä!

Sähkömestareiden avulla

  • Kodin viihtyisyys ja käyttömukavuus paranevat
  • Valaistus palvelee monenlaista käyttöä ja erilaisia käyttäjiä (mm. himmentimet, kohdevalot, sisustusvalot, työvalot, ulkovalot)
  • Johdot eivät ole esillä väärissä paikoissa
  • Pistorasioita on riittävästi ja oikeissa paikoissa
  • Sähkö- ja tietoliikennelaitteet pysyvät kunnossa pidempään (ukkossuojaus)
  • Riittävä valaistus sisällä ja ulkona lisää asumisturvallisuutta
  • Energiatehokkuus paranee ja sähkölasku pienenee

Kodin sähkötyöt mielessä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!