Sinustako Sähkömestarit-yrittäjä?

Etsimme koko ajan joukkoihimme kokeneita, vastuuntuntoisia ja motivoituneita sähköasentajia sähköalan yrittäjiä. Tarjoamme kannustavan ja jatkuvasti kehittyvän tiimin, jossa panostetaan erinomaiseen asiakaspalveluun ja työnlaatuun.

Toimintamme laajentuessa etsimme sähköalan ammattilaisia Pirkanmaan kuntiin esim. Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Orivesi, Akaa ym. ympäryskunnat.

Etsimme myös Kanta-Hämeen kuntiin esim. Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Hyvinkää, Hattula, Kalvola ym. ympäryskunnat. 

Yhteistyön ansiosta nautit yrittäjän vapaudesta, mutta saat toisten alan yrittäjien tuen ja valmiin Kodin Sähkömestarit-konseptin. Yrityksesi saa näkyvyyttä, kattavat tukipalvelut ja monipuolisia työtehtäviä. Sähkömestareiden joukossa olet mukana kehittämässä alaa eteenpäin.

Tutustu yrittäjän ominaisuuksiin ja ota yhteyttä!

Tutustu Kodin Sähkömestarit -yrittäjien ominaisuuksiin ja arvomaailmaan, ja jos tunnet kuuluvasi joukkoon, ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

  • "Olen elämäniloinen ja positiivinen, joka näkyy yhteistyössä asiakkaiden kanssa."
  • "Olen kilpailuhenkinen ja aina 110 % lasissa. Hommat tulevat tehdyiksi kunnolla."
  • "Olen rehellinen, tarkka ja työteliäs työntekijä; yhteistyökykyinen, joustava ja rento työkaveri."
  • "Otan vastaan vain tehtäviä, jotka ehdin hoitaa perusteellisesti ja sovitussa aikataulussa. En tee liikaa enkä liian kovalla kiireellä."
  • "Minulla on alalta laaja tietotaito ja työkokemus. Uusia asioita tulee silti aina vastaan, ja siksi oppimishalu ja ongelmanratkaisukyky ovat tärkeitä asioita."
  • "Verkostoitumisen kautta olen löytänyt uusia ammattilaisia, joihin luotan ja jotka luottavat minuun."
  • "Yrittäjältä vaaditaan myönteisyyttä ja yhteistyöhalukkuutta – ja samoilla vahvuuksilla pärjään muutenkin elämässä. Myös järjestelmällisyydestä ja esimerkiksi ATK-taidoista on ollut hyötyä. Lisäksi vaaditaan omaa motivaatiota ja uudistumiskykyä."
  • "Olen kiinnostunut koko sähköalan kehittämisestä ja tulevaisuudesta."
  • "Sähkömestarit-tiimissä työtehtäväni ovat monipuolistuneet ja taloudellinen tilanteeni on vakaalla pohjalla. Toisaalta olen säilyttänyt myös yrittäjän vapauden, kehitysmahdollisuudet ja vastuun omasta työnjäljestä."
  • "Suunta on joka päivä ylöspäin. Haluan palvella asiakkaita paremmin ja paremmin."

Tutustu, miksi Jani Helin ryhtyi Kodin Sähkömestarit -yrittäjäksi!


Ota yhteyttä, SOITA

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!