Sähkölaitehuolto ja -kunnossapito Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Ukkonen, virtapiikki tai jämäkkä myrsky voi tehdä tepposet sähkölaitteille ja -asennuksille. Ne myös kuluvat ajan kanssa ja kärsivät vääränlaisesta käytöstä. Valitettavan usein sähkövika on myös väärän suunnittelun tai huolimattoman asennuksen syytä.

Onneksi apu on lähellä! Kodin Sähkömestarit huolehtii sähköasennusten ja -laitteiden kunnossapidosta, korjauksista ja huollosta Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Teemme myös sähkölaitteistojen lämpökuvausta. Mestarien käsissä sähkölaitehuolto sujuu jouhevasti eivätkä häiritse kiinteistön käyttäjien elämää kuin hetken.

Sähkölaitteiden valvonta, tarkastaminen ja kunnossapito kannattaa!

Sähkölaitehuolto ja -kunnossapito on tärkeää, sillä se

  • Auttaa käyttämään sähkölaitteita oikealla tavalla
  • Lisää asumis- ja käyttömukavuutta
  • Parantaa kiinteistön sähkö- ja paloturvallisuutta*
  • Pienentää sähkölaskua
  • Pitää sähkölaitteiston toimintakunnossa
  • Pidentää sähkölaitteiden käyttöikää.

*Suomessa syttyy joka vuosi noin 2600 sähkön aiheuttamaa rakennuksen tulipaloa tai palovaaraa. Sähköiskuihin kuolee vuosittain noin kolme henkilöä ja vakavia sähkötapaturmia sattuu noin 50. (Lähde: Turvallisuus ja kemikaaliviraston eli Tukesin "Sähkö palon syttymissyynä" -tutkimuksen (2013) aineistosta.)

Sähkölaitteistojen lämpökuvaus

Sähkölaitteissa puutteelliset kontaktit ja oikosulut voivat aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa tulipalovaaran. Sähkölaitteistojen lämpökuvaus on tärkeä osa ennaltaehkäisevää huoltotoimintaa, koska suuri osa esimerkiksi sähkökeskusten tulipaloista on lähtenyt nimenomaan liitosten ylikuumenemisesta. Käytössämme olevalla lämpökameralla pystymme paikallistamaan mahdolliset ongelmakohdat. jolloin korjaaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä heti, ennaltaehkäisten isomman vahingon syntymisen.

Laadimme lämpökuvauksesta asiakkaalle raportin, jossa selvitämme mahdolliset virheet ja puutteet havainnollistavien kuvien kanssa sekä toimenpidesuositukset.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!