Kodin Sähkömestarit - sähköalan ammattilaiset palveluksessasi

Kodin Sähkömestarit Oy on akaalainen insinööritoimisto ja sähköalan perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 2000 Pirkanmaan Sähköpiste -nimellä. Tarjoamme monipuolisia sähköalan asennus-, huolto- ja suunnittelupalveluja.

Sähkömestarien palvelukokonaisuuteen kuuluu, että asiakas saa viimeistellyn työnjäljen ja erinomaista palvelua niin insinööritoimistossa kuin työmaalla. Kodin Sähkömestarit kantaa vastuun työn onnistumisesta, asennettujen tarvikkeiden takuista ja sähköturvallisuudesta.

Asiakkaamme saavat työn valmistuttua kaikki tarvittavat dokumentit, tarkastuspöytäkirjat, sähkösuunnitelmat ja -piirustukset sekä käyttöohjeet. Töitä valvoo aina vastaava sähkötöiden johtaja. Lue myös arvoistamme

Yhdessä eteenpäin!

Sähkömestareiden joukkoihin etsitään koko ajan uusia sähköasentajia ja yrittäjiä. Innostuneet, työstään motivoituneet ja järjestelmälliset ammattilaiset ovat aina tervetulleita mestarien ketjuun.

Kaikki Sähkömestarit-yrittäjät edustavat yhteisiä toimintatapoja, arvoja ja laatustandardeja. He ovat saaneet alan koulutuksen sekä suorittaneet ensiapu-, työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskurssit.

Lue lisää Sähkömestarit-yrittäjistä!

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!