Sähkömestarien arvot

Kodin Sähkömestareilla on arvoja, jotka ovat meille tärkeitä kaikessa työskentelyssämme.

 Kotimainen työ

Meille on tärkeää tukea kotimaista työtä ja laadukkaita palveluja sekä kannustaa alalle uusia taitajia. Haluamme pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä ja kannustaa alalle uusia taitajia.

 Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme aina asiakkaidemme tarpeita ja mielipiteitä, koska vain asiakkaidemme avulla kehitämme aidosti käytännöllisiä toimintamalleja ja tehokkaita ratkaisuja.

 Yhteistyö

Kodin Sähkömestarien vahvuus on toimiva yhteistyö ja lojaalit asiakkaat. Kannustamme ja ohjaamme jokaista työntekijäämme palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

 Kehittymishalu

Sähkömestarit on kiinnostunut yhteiskunnan ilmiöistä ja alan uusimmista tuulista. Pyrimme olemaan etulinjassa ja kehittämään koko ajan osaamistamme ja toimintatapojamme.

 Työympäristö

Sähkömestarien työyhteisöä johdetaan edestä, mutta yhtä köyttä vetäen ja jokaista työntekijää kuunnellen. Panostamme turvalliseen työympäristöön, jossa työnteko on hauskaa.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Laadukkaat suunnitelmat tuovat kustannussäästöä kiinteistön koko elinkaarena ajalta. Meltä sähkösuunnitelmat, mitoitukset, piirustukset..

SÄHKÖASENNUS

Luotettavat ja pätevät Kodin Sähkömestarit yrittäjät käyttävät suurien ketjutoimittajien laadukkaita sähkötravikkeita.

YRITTÄJÄKSI

Sähköalan ammattilainen! Oletko miettinyt yrittäjän uraa? Valmiilla Kodin Sähkömestarit konseptilla ja tuella aloitat toiminnan nopeasti.

MEIDÄN PALVELUMME

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!